Autism
Make a Wish
Guide Dogs
Doctors Without Borders

Over Ons
Wij Staan Voor

Wij brengen retail, goede doelen en merken bij elkaar. Op die manier kunnen ze veel gemakkelijker worden gevonden. En daar heeft iedereen baat bij.

Het kapitalisme omarmen om het goede te bereiken.

Circulaire economie
Circulaire economie

Hergebruiken, verminderen en recyclen. Wij bieden alleen plaats voor Eco vriendelijke producten. Wij geloven in een circulaire economie (CE).

Eerlijke Cadeaus
Eerlijke Cadeaus

Met jouw aankopen steun je het wereldwijde werk van velen tienduizenden goede doelen en organisaties. Door te kiezen voor Charity Trade producten, geef jij een bijdrage aan de wereld!

Donating Profit
Donating Profit

De door ons aangeboden producten en/of diensten conformeren dat minimaal 10% van de winst ten goede komt van een goed doel. Dit is een harde afspraak die wij maken met onze leveranciers!

Verkopen op Charity Trade Shop
Verkopen op Charity Trade Shop

Wij bieden supersnelle webhosting. Toegang tot onze uitgebreide selectie tools om uw merk te promoten en te beschermen, klanten te helpen uw aanbiedingen te vinden en te verkopen aan loyale klanten in meer dan 100 landen.

adobestock_87589698.jpeg

Steun ons platform Doneer online

Zodat wij een centrale plaats kunnen bieden voor liefdagheid.

Dat doen wij niet alleen

Samen met GlobalGiving, 's Werelds grootste crowdfunding-community die non-profitorganisaties, donoren en bedrijven in bijna elk land verbindt. Zij helpen non-profitorganisaties van Afghanistan tot Zimbabwe en honderden plaatsen daar tussenin.

0
Jaar
$
0
M
Geschonken
0
+
Projecten
0
+
Landen

Wacht niet langer

Begin met geven en profiteer van onze aanpak

ctg-logo_full-1280px-636px.png

Amsterdam WTC, Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam, The Netherlands

Copyright © Charity Trade Group 2020. All Rights Reserved.

Search